Bugün

Chp'de Büyük Kriz Çıktı İstifa Haberleri Geliyor

Yayınlanma: 02 Ağustos 2024 - 19:52

Chp'de Büyük Kriz Çıktı İstifa Haberleri Geliyor

TAKİP ETTAKİP ET
Chp'de Büyük Kriz Çıktı İstifa Haberleri Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) iç çekişmelerin yaşandığı Bandırma İlçe Örgütü’nde tansiyon giderek yükseliyor. Son zamanlarda oluşturulan ayrıştırmalara reaksiyon gösteren üyeler resmen ayaklandı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve CHP Bandırma parti üyeleri ile Bandırma Belediyesi’ne ait Çamlık Kafe’de verilen kahvaltıya 85 şahıs katılırken çağırılmayan bayan üyeler parti binasına giderek CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak’a ve CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’e sitemde bulundular.

SİTEM ETMEYE DEVAM ETTİLER

CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak her vakitte gibi sessizliğini korurken, Filiz Özdemir ise sitemde tespit edilen bayanlara yanıt olarak “Kahvaltıya Dursun Mirza’nın başkanlık seçimi boyunca onunla eş güdümlü çalışan ve koşturan bayanlar çağırıldı” dedi. Diğer yandan kahvaltıya çağrı edilmeyen bayan üyeler, sosyal medyada Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın ve CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özdemir’in kahvaltı paylaşımının altına yorumlar aratarak kendilerine haber verilmediğini ve çağrı edilmediklerini söyleyerek sitemlerini dile getirmeye devam ettiler.

“ÜZÜLMEYİN LÜTFEN”

Üye bayanların bu sitemi üstüne Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yorumlara yanıt vererek, “Ablacım, ben haberi olmayan bayanlarımıza da ilaveten kahvaltı vereceğim. Sen ve başka arkadaşlarımız üzülmesin lütfen” diyerek yaşanan hadiyi yatıştırmaya çalıştı.

TOPLU İSTİFA BEKLENİYOR

Bu olay, parti içindeki gerilimi daha da artırırken, istifa edecek üyelerin adedinin ne kadar olacağı merak hususu oldu..